skip_main skip_menu skip_search

20 years

Sărbătorește cu noi… 20 de ani de nutriție pentru animalele de companie!

Noi suntem Calibra - Un brand cehesc de hrană pentru câini și pisici. Ne dorim ce este mai bun pentru animalele de companie. Suntem veterinari – dar înainte de asta suntem proprietari de animale, Iar acestea ne inspiră în fiecare zi.

Foto_20Y_BOX_DOG

Cum a început povestea noastră?

În 2001, ne-a venit ideea de a avea propria gamă de hrană pentru animale de companie. Viziunea a fost clară – obiectivul principal este calitatea și de a asigura o viață îndelungată, cu o sănătate optimă a animalelor de companie, alături de proprietarii lor. Astfel, în 2004, am prezentat pieței primele 7 formule superpremium de hrană uscată pentru câini.

Foto_20Y_BOX_FOOD_old

Evoluția logo-ului Calibra

Foto_20Y_BOX_692x955_PES+LOGA

Odată cu trecerea timpului…

Calibra a făcut niște pași importanți. Portofoliul nostru inițial a crescut gradual, focusându-ne pe dietele veterinare, dar și hrana superpremium și premium, prin îmbunătățirea rețetelor dar și a designului produselor. Formulele atent Calibrate sunt mereu rezultatul a ani de muncă a echipei noastre, formată din experți din domeniu, nutriționiști și veterinari.

Foto_20Y_BOX_orange_timeline

Evoluția gamei Calibra Life

Foto_20Y_BOX_692x955_PYTLE

Unde e Calibra azi?

Având un portofoliu amplu, avem multe de oferit, iar mulțumită calității superioare, produsele noastre sunt mereu alese cu plăcere. Calibra monitorizează cu atenție cele main oi tendințe ale nutriției animale, la nivel mondial. Luăm în considerare pentru noile produse orice informație nouă, cu funcționalitate și mai ales dovedită științific. Echipa Calibra este mândră să își exporte produsele pe aproape toate continentele din lume.

Foto_20Y_BOX_DOG_03

Foto_20Y_BOX_692x955_ICON_RO

Din dragoste pentru animale

Cei ce fac parte din Calibra își petrec timpul cu animalele lor de companie atât la muncă, cât și în afara orelor de program. De aceea, sănătatea lor – susținută de o hrană calitativă – va fi mereu prioritatea numărul unu. Sărbătorim aniversarea Calibra prin și mai multă muncă. Mereu dezvoltăm niște produse noi – așa că fiți pe fază!

Foto_20Y_BOX_CAT