Compoziție: proteine de hering 15%, proteine de pui 15%, orez alb, hering proaspăt 12,5%, brizură de orez, grăsime de pasăre, ovăz decorticat, proteine hidrolizate de pui 4%, proteine de somon 3%, pulpă de sfeclă uscată, mazăre, pulpă de mere uscată 2%, ulei de somon 2%, drojdie, drojdie uscată inactivată Saccharomyces cerevisiae (β-glucani), semințe de in, rădăcină de cicoare uscată (sursă de inulină) 0,2 %, clorură de potasiu, scoică cu buze verzi (Perna canaliculus) 0,06 %, Yucca schidigera.
Constituenți analitici: proteină brută 32,5 %, uleiuri și grăsimi brute 17,5 %, fibră brută 2 %, cenușă brută 6 %, calciu 1,1 %, fosfor 1 %, sodiu 0,5 %, magneziu 0,1 %.
Proteine de origine animală din conținutul total de proteine: 83,5 %
Aditivi nutriționali la 1 kg:
Oligoelemente: fier (sub formă de chelat de fier (II) al aminoacizilor hidrat) 170 mg, cupru (sub formă de chelat cupric al aminoacizilor hidrat) 17 mg, mangan (sub formă de chelat de mangan al aminoacizilor hidrat) 45 mg, zinc (sub formă de chelat de zinc al aminoacizilor hidrat) 140 mg, seleniu (sub forma organică a seleniului, produsă de Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060) 0,5 mg, iod (sub formă de iodat de calciu anhidru) 2,6 mg.
Vitamine, provitamine și substanțe definite chimic, cu efecte similare: vitamina A 20 800 UI, vitamina D3 1 300 UI, vitamina E (RRR-alfa-tocoferol) 560 mg, vitamina B1 12 mg, vitamina B2 26 mg, vitamina B6 14 mg, vitamina B12 143 µg, vitamina C 122 mg, niacinamidă 120 mg, pantotenat de calciu 40 mg, acid folic 4,4 mg, biotină 1,3 mg, clorură de colină 2 310 mg, taurină 2 000 mg
Aminoacizi: metionină (sub formă de DL-metionină) 7 389 mg.
Conservanți naturali, antioxidanți aprobați de UE.
Energie metabolizabilă: 4 040 kcal/kg