Compoziție: proteine de vită 32%, orez alb, carne proaspătă de vită 11%, brizură de orez, ovăz decorticat, grăsime de pasăre, pulpă de sfeclă uscată, proteine hidrolizate de pui 4%, mazăre, pulpă de mere uscată 2%, drojdie, sursă naturală de fibre, semințe de in, ulei de somon 1%, clorură de potasiu, drojdie uscată inactivată Saccharomyces cerevisiae (β-glucani), carbonat de calciu, ouă 0,5%, psyllium, măceșe 0,3%, rădăcină de cicoare uscată (sursă de inulină) 0,2 %, Yucca schidigera.
Constituenți analitici: proteină brută 31 %, uleiuri și grăsimi brute 15,5 %, fibră brută 4 %, cenușă brută 6 %, calciu 0,86 %, fosfor 0,78 %, sodiu 0,42 %, magneziu 0,066 %.
Proteine de origine animală din conținutul total de proteine: 83 %
Aditivi nutriționali la 1 kg:
Oligoelemente: fier (sub formă de chelat de fier (II) al aminoacizilor hidrat) 205 mg, cupru (sub formă de chelat cupric al aminoacizilor hidrat) 17 mg, mangan (sub formă de chelat de mangan al aminoacizilor hidrat) 41 mg, zinc (sub formă de chelat de zinc al aminoacizilor hidrat) 135 mg, seleniu (sub forma organică a seleniului, produsă de Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060) 0,4 mg, iod (sub formă de iodat de calciu anhidru) 2,4 mg.
Vitamine, provitamine și substanțe definite chimic, cu efecte similare: vitamina A 20 700 UI, vitamina D3 1 260 UI, vitamina E (RRR-alfa-tocoferol) 540 mg, vitamina B1 12 mg, vitamina B2 24 mg, vitamina B6 13 mg, vitamina B12 92 µg, vitamina C 122 mg, niacinamidă 100 mg, pantotenat de calciu 55 mg, acid folic 4,2 mg, biotină 2,3 mg, clorură de colină 1 600 mg, taurină 2 000 mg
Aminoacizi: metionină (sub formă de DL-metionină) 6 034 mg.
Conservanți naturali, antioxidanți aprobați de UE.
Energie metabolizabilă: 3 850 kcal/kg