skip_main skip_menu skip_search

Calibra Cat Verve GF Kitten Chicken&Turkey

Verve

Calibra Cat Verve Kitten Chicken & Turkey este o hrană completă, fără cereale, cu un conținut ridicat de carne proaspătă de pui și curcan. Formulă special creată pentru puii de pisică. Carnea  proaspătă de pui reprezintă 27% din conținutul total de ingrediente. Proteinele de origine animală constituie 87,8% din conținutul total de proteine.

Detalii produs

Calibra Cat Verve GF Adult Chicken&Turkey

Verve

Calibra Cat Verve Adult Chicken & Turkey este o hrană completă, fără cereale, cu un conținut ridicat de carne proaspătă de pui și curcan. Formulă special creată pentru pisicile adulte. Carnea  proaspătă de pui reprezintă 27% din conținutul total de ingrediente. Proteinele de origine animală constituie 90% din conținutul total de proteine.

Detalii produs

Calibra Cat Verve GF Adult Herring

Verve

Calibra Cat Verve Adult Herring este o hrană completă, fără cereale, cu un conținut ridicat de pește proaspăt. Formulă special creată  pentru pisicile adulte. Macroul proaspăt și somonul reprezintă 32% din conținutul total de ingrediente. Proteinele de origine animală constituie 74,1% din conținutul total de proteine.

Detalii produs

Calibra Cat Verve GF Sterilised Chicken&Turkey

Verve

Calibra Cat Verve Sterilized Chicken & Turkey este o hrană completă fără cereale, cu un conținut ridicat de carne proaspătă de pui și curcan. Formulă special creată pentru pisicile sterilizate. Carnea proaspătă de pui reprezintă 27% din conținutul total de ingrediente. Proteinele de origine animală constituie 86% din conținutul total de proteine.

Detalii produs

Calibra Cat Verve GF Sterilised Herring

Verve

Calibra Cat Verve Sterilised Herring este o hrană completă, fără cereale, cu un conținut ridicat de pește proaspăt. Formulă special creată pentru pisicile sterilizate. Macroul proaspăt și somonul reprezintă 29% din conținutul total de ingrediente. Proteinele de origine animală constituie 75.4% din conținutul total de proteine.

Detalii produs

Calibra Cat Verve GF Indoor & Weight Chicken

Verve

Calibra Cat Verve Indoor + Weight Management Chicken &Turkey este o hrană completă, fără cereale, cu un conținut ridicat de carne proaspătă de pui și curcan. Formulă special creată pentru pisicile de interior, precum și pentru cele cu probleme de greutate. Carnea  proaspătă de pui reprezintă 27% din conținutul total de ingrediente. Proteinele de origine animală constituie 80,8% din conținutul total de proteine.

Detalii produs

Calibra Cat Verve GF Adult Lamb&Venison 8+

Verve

Calibra Cat Verve Adult Lamb & Venison 8+ este o hrană completă fără cereale, cu un conținut ridicat de carne proaspătă de miel și carne de vânat. Formulă special concepută pentru pisicile adulte cu vârsta de peste 8 ani. Mielul proaspăt și carnea de vânat reprezintă 30% din conținutul total de ingrediente. Proteinele de origine animală constituie 78,9% din conținutul total de proteine.

Detalii produs