Compoziție: carne proaspătă de pui 27%, proteină de pasăre 25,1%, proteină de curcan 17%, grăsime de pasăre, fulgi de cartofi 9,5%, mazăre 5,5%, pulpă uscată de sfeclă roșie, ficat hidrolizat, pulpă uscată de mere 2,5%, ouă 2%, drojdie de bere, semințe de in 1,2%, produse din drojdie, fulgi de dovleac 1%, ulei de somon 1%, amidon de cartofi 0,5%, clorură de potasiu, inulină (rădăcină de cicoare) 0,2%, Lycium chinense (goji) 0,2%, păpădie (Taraxacum officinale) 0,15%, alge uscate (chlorella) 0,05%, Yucca schidigera 0,05%, clorură de sodiu, extract de rozmarin 0,01%.
Constituenți analitici: proteină brută 36 %, uleiuri și grăsimi brute 20 %, fibră brută 2,9 %, cenușă brută 8 %, calciu 1,2 %, fosfor 1,1 %, sodiu 0,28 %.
Proteine de origine animală din conținutul total de proteine 90 %
Valoare Energetică Metabolizabilă: 4 047 kcal/kg
Aditivi nutriționali / 1 kg
Oligoelemente: fier (sub formă de chelat de fier (II) al aminoacizilor hidrat) 219 mg, cupru (sub formă de chelat de cupru al aminoacizilor hidrat) 21 mg, mangan (sub formă de chelat de mangan cu aminoacizi hidrat) 45 mg, zinc (sub formă de chelat de zinc al aminoacizilor hidrat) 160 mg, seleniu (formă organică de seleniu produsă de Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060) 0,5 mg, iod (sub formă de iodat de calciu, anhidru) 2,7 mg.
Vitamine, provitamine și substanțe definite chimic, cu efecte similare: vitamina A 21 190 UI, vitamina D3 1 260 UI, vitamina E (RRR-alfa-tocoferol) 255 mg, vitamina B1 12 mg, vitamina B2 26 mg, vitamina B6 13 mg, vitamina B12 95 µg, vitamina C 209 mg, niacinamidă 115 mg, acid folic 4,4 mg, biotină 1 mg, clorură de colină 1 940 mg, taurină 2 000 mg.
Aminoacizi: DL-metionină 8 000 mg
Aditivi naturali. Antioxidanți.