skip_main skip_menu skip_search

Calibra Cat Verve GF Adult Herring

Hrană completă cu pește proaspăt, pentru pisici adulte.

Verve

  • Proteine preferate: Peste

Variante de ambalare:

Calibra Cat Verve Adult Herring este o hrană completă, fără cereale, cu un conținut ridicat de pește proaspăt. Formulă special creată  pentru pisicile adulte. Macroul proaspăt și somonul reprezintă 32% din conținutul total de ingrediente. Proteinele de origine animală constituie 74,1% din conținutul total de proteine.

Descriere

Hrana este, prin urmare, foarte nutritivă și ușor digerabilă pentru pisicile carnivore. Granulele crocante sunt irezistibil de apetisante.

Pe lângă sursele de proteine, acest produs fără cereale are un conținut echilibrat de carbohidrați și fibre, precum și o combinație unică de aditivi funcționali atent selectați. Această formulă unică „Triple Action” pe bază de rădăcină de cicoare, ulei de somon și alge marine uscate, asigură eficacitatea rețetei.

- Rădăcina de cicoare - este o sursă de inulină (fibră dietetică solubilă, cu funcție prebiotică), care susține digestia.

- Uleiul de somon - este o sursă de acizi grași omega-3 nesaturați (EPA, DHA), necesari pentru dezvoltarea creierului, susținerea funcțiilor fiziologice ale pielii și blănii și pentru îmbunătățirea calității acestora. Uleiul de somon are și proprietăți antiinflamatoare.

- Kelpi - Algele (Ascophyllum nodosum) sunt o excelentă sursă de minerale și compuși bioactivi (în special
antioxidanți). Contribuie la reducerea plăcii dentare și formării de tartru, precum și a respirației urât mirositoare. Utilizarea lor pe termen lung ajută la reducerea tartrului existent și la îndepărtarea acestuia mai ușor, cu o periuță de dinți.

Nu conține cereale, gluten, porumb, coloranți artificiali, conservanți adăugați sau OMG-uri.

Rețetă

Compoziție: hering proaspăt 28,5%, proteine din pește (hering, cod, țipar) 25,8%, fulgi de cartofi 12,4%, grăsime de pasăre, mazăre 10%, pulpă uscată de sfeclă roșie , proteină de cartof 4%, ficat hidrolizat, somon proaspăt 3,5%, pulpă uscată de mere2,5 %, ouă 2%, drojdie de bere, semințe de in 1,5%, produse din drojdie, fulgi de dovleac 1%, ulei de somon 1%, lucernă 0,5%, carbonat de calciu, inulină (rădăcină de cicoare) 0,2%, Yucca schidigera 0,05%, alge uscate (Kelpi) 0,05%, extract de rozmarin 0,01%.

Constituenți analitici: proteină brută 36 %, uleiuri și grăsimi brute 18,5 %, fibre brute 3,5 %, cenușă brută 7 %, calciu 1,3 %, fosfor 1,1 %, sodiu 0,5 %.

Proteine de origine animală din conținutul total de proteine 74,1 %

Valoare Energetică Metabolizabilă: 3 986 kcal/kg

Aditivi nutriționali / 1 kg

Oligoelemente: fier (sub formă de chelat de fier (II) al aminoacizilor hidrat) 160 mg, cupru (sub formă de chelat de cupru al aminoacizilor hidrat) 16 mg, mangan (sub formă de chelat de mangan cu aminoacizi hidrat) 42 mg, zinc (sub formă de chelat de zinc al aminoacizilor hidrat) 100 mg, iod (sub formă de iodat de calciu, anhidru) 2,8 mg.

Vitamine, provitamine și substanțe definite chimic, cu efecte similare: vitamina A 22 000 UI, vitamina D3 1 350 UI, vitamina E (RRR-alfa-tocoferol) 260 mg, vitamina B1 13 mg, vitamina B2 25 mg, vitamina B6 16 mg, vitamina B12 183 µg, vitamina C 203 mg, niacinamidă 124 mg, acid folic 4,4 mg, biotină 1,1 mg, clorură de colină 2 693 mg, taurină 2 000 mg.
Aminoacizi: DL-metionină 10 000 mg
Aditivi naturali. Antioxidanți.

Cantitatea de hrană recomandată

Greutatea pisicii adulte (kg)

23

35

57

710

Consum zilnic (g)

3050

5070

7090

90110

Instrucţiuni de hrănire

Serviți hrana într-un castron curat. Este recomandat ca pisica să aibă acces la hrană pe parcursul întregii zile. Puneți hrana într-un castron curat. Cantitatea zilnică recomandată este orientativă, aceasta poate varia în funcție de nevoile individuale ale pisicii. A se asigura apă proaspătă de băut în permanență.

Dimensiune reală crochete

calibra_cat_verve_size_1euro