Compoziție: hering proaspăt 28,5%, proteine din pește (hering, cod, țipar) 25,8%, fulgi de cartofi 12,4%, grăsime de pasăre, mazăre 10%, pulpă uscată de sfeclă roșie , proteină de cartof 4%, ficat hidrolizat, somon proaspăt 3,5%, pulpă uscată de mere2,5 %, ouă 2%, drojdie de bere, semințe de in 1,5%, produse din drojdie, fulgi de dovleac 1%, ulei de somon 1%, lucernă 0,5%, carbonat de calciu, inulină (rădăcină de cicoare) 0,2%, Yucca schidigera 0,05%, alge uscate (Kelpi) 0,05%, extract de rozmarin 0,01%.
Constituenți analitici: proteină brută 36 %, uleiuri și grăsimi brute 18,5 %, fibră brută 3,5 %, cenușă brută 7 %, calciu 1,3 %, fosfor 1,1 %, sodiu 0,5 %.
Proteine de origine animală din conținutul total de proteine 74,1 %
Valoare Energetică Metabolizabilă: 3 986 kcal/kg
Aditivi nutriționali / 1 kg
Oligoelemente: fier (sub formă de chelat de fier (II) al aminoacizilor hidrat) 160 mg, cupru (sub formă de chelat de cupru al aminoacizilor hidrat) 16 mg, mangan (sub formă de chelat de mangan cu aminoacizi hidrat) 42 mg, zinc (sub formă de chelat de zinc al aminoacizilor hidrat) 100 mg, iod (sub formă de iodat de calciu, anhidru) 2,8 mg.
Vitamine, provitamine și substanțe definite chimic, cu efecte similare: vitamina A 22 000 UI, vitamina D3 1 350 UI, vitamina E (RRR-alfa-tocoferol) 260 mg, vitamina B1 13 mg, vitamina B2 25 mg, vitamina B6 16 mg, vitamina B12 183 µg, vitamina C 203 mg, niacinamidă 124 mg, acid folic 4,4 mg, biotină 1,1 mg, clorură de colină 2 693 mg, taurină 2 000 mg.
Aminoacizi: DL-metionină 10 000 mg
Aditivi naturali. Antioxidanți.