Compoziție: carne proaspătă de pui 27%, proteină de pasăre 23,5%, proteină de curcan 16%, fulgi de cartofi 13,7%, bagasă de trestie de zahăr (fibră de trestie de zahăr), mazăre 6,5%, grăsime de pasăre, ficat hidrolizat, proteină de cartof 3%, ouă 2%, drojdie de bere, fulgi de dovleac 1,5%, semințe de in 1%, produse din drojdie, ulei de somon 1%, frunze uscate de merișoare 0,8%, clorură de potasiu, inulină (rădăcină de cicoare) 0,2%, semințe de armurariu 0,1%, midii verzi (Perna canaliculus) 0,1 %, clorură de sodiu, Yucca schidigera 0,05%, psyllium 0,02%, extract de rozmarin 0,01%
Constituenți analitici: proteină brută 38 %, uleiuri și grăsimi brute 14 %, fibră brută 7,5 %, cenușă brută 7,8 %, calciu 1,16 %, fosfor 1,1 %, sodiu 0,28 %.
Proteine de origine animală din conținutul total de proteine 80,8 %
Valoare Energetică Metabolizabilă: 3 584 kcal/kg
Aditivi nutriționali / 1 kg
Oligoelemente: fier (sub formă de chelat de fier (II) al aminoacizilor hidrat) 197 mg, cupru (sub formă de chelat de cupru al aminoacizilor hidrat) 20 mg, mangan (sub formă de chelat de mangan cu aminoacizi hidrat) 41 mg, zinc (sub formă de chelat de zinc al aminoacizilor hidrat) 157 mg, seleniu (formă organică de seleniu produsă de Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060) 0,5 mg, iod (sub formă de iodat de calciu, anhidru) 2,7 mg.
Vitamine, provitamine și substanțe definite chimic, cu efecte similare: vitamina A 20 780 UI, vitamina D3 1 260 UI, vitamina E (RRR-alfa-tocoferol) 254 mg, vitamina B1 12 mg, vitamina B2 26 mg, vitamina B6 14 mg, vitamina B12 96 µg, vitamina C 204 mg, niacinamidă 117 mg, acid folic 4,5 mg, biotină 1 mg, clorură de colină 2 152 mg, L-carnitină 350 mg, taurină 2 000 mg.
Aminoacizi: DL-metionină 8 100 mg
Aditivi naturali. Antioxidanți.