Compoziție: carne proaspătă de pui 27%, proteină de pasăre 21,5%, proteină de curcan 17%, grăsime de pasăre, fulgi de cartofi 4,9%, pulpă uscată de sfeclă roșie, proteină de rață 4%, ficat hidrolizat, mazăre 3,2%, amidon de cartofi 2,8%, ouă 2%, drojdie de bere, proteine din cartof 2%, semințe de in 1,5%, pulbere de zer 1,5%, pulpă uscată de mere 1,3%, produse din drojdie, fulgi de dovleac 1%, ulei de somon 1%, clorură de potasiu, inulină (rădăcină de cicoare) 0,2%, clorură de sodiu, Yucca schidigera 0,05%, alge uscate (Kelpi) 0,05%, extract de rozmarin 0,01%.
Constituenți analitici: proteină brută 37 %, uleiuri și grăsimi brute 21,5 %, fibră brută 2,5 %, cenușă brută 8,5 %, calciu 1,4 %, fosfor 1,2 %, sodiu 0,32 %.
Proteine de origine animală din conținutul total de proteine 87,8 %
Valoare Energetică Metabolizabilă: 4 123 kcal/kg
Aditivi nutriționali / 1 kg
Oligoelemente: fier (sub formă de chelat de fier (II) al aminoacizilor hidrat) 213 mg, cupru (sub formă de chelat de cupru al aminoacizilor hidrat) 21 mg, mangan (sub formă de chelat de mangan cu aminoacizi hidrat) 43 mg, zinc (sub formă de chelat de zinc al aminoacizilor hidrat) 160 mg, seleniu (formă organică de seleniu produsă de Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060) 0,5 mg, iod (sub formă de iodat de calciu, anhidru) 2,8 mg.
Vitamine, provitamine și substanțe definite chimic, cu efecte similare: vitamina A 21 000 UI, vitamina D3 1 300 UI, vitamina E (RRR-alfa-tocoferol) 250 mg, vitamina B1 12 mg, vitamina B2 26 mg, vitamina B6 14 mg, vitamina B12 95 µg, vitamina C 195 mg, niacinamidă 115 mg, acid folic 4,4 mg, biotină 1,1 mg, clorură de colină 1 780 mg, taurină 2 000 mg.
Aminoacizi: DL-metionină 8 300 mg
Aditivi naturali. Antioxidanți.