Compoziție: hering proaspăt 25,2%, proteine din pește (hering, cod, țipar) 25%, fulgi de cartofi 18,8%, mazăre 8%, grăsime de pasăre, pulpă uscată de sfeclă roșie, proteină de cartof 4%, ficat hidrolizat, somon proaspăt 3,5%, pulpă uscată de mere 3,1 %, ouă 2,5%, drojdie de bere, semințe de in 1,5%, lignoceluloză (fibre naturale), produse din drojdie, fulgi de dovleac 1%, ulei de somon 1%, frunze uscate de merișoare 0,8%, lucernă 0,5%, carbonat de calciu, inulină (rădăcină de cicoare) 0,2%, clorură de potasiu, midii verzi (Perna canaliculus) 0,1%, psyllium 0,1%, alge uscate (Kelpi) 0,05%, Yucca schidigera 0,05%, extract de rozmarin 0,01%.
Constituenți analitici: proteină brută 33,5 %, uleiuri și grăsimi brute 14,5 %, fibră brută 4,2 %, cenușă brută 7 %, calciu 1,3 %, fosfor 1,1 %, sodiu 0,5 %.
Proteine de origine animală din conținutul total de proteine 75,4 %
Valoare Energetică Metabolizabilă: 3 760 kcal/kg
Aditivi nutriționali / 1 kg
Oligoelemente: fier (sub formă de chelat de fier (II) al aminoacizilor hidrat) 155 mg, cupru (sub formă de chelat de cupru al aminoacizilor hidrat) 16 mg, mangan (sub formă de chelat de mangan cu aminoacizi hidrat) 41 mg, zinc (sub formă de chelat de zinc al aminoacizilor hidrat) 139 mg, iod (sub formă de iodat de calciu, anhidru) 2,8 mg.
Vitamine, provitamine și substanțe definite chimic, cu efecte similare: vitamina A 21 924 UI, vitamina D3 1 260 UI, vitamina E (RRR-alfa-tocoferol) 260 mg, vitamina B1 13 mg, vitamina B2 25 mg, vitamina B6 16 mg, vitamina B12 177 µg, vitamina C 209 mg, niacinamidă 124 mg, acid folic 4,5 mg, biotină 1,1 mg, clorură de colină 2 214 mg, taurină 2 000 mg.
Aminoacizi: DL-metionină 9 900 mg
Aditivi naturali. Antioxidanți.