Ingrediente: carne de porc (44%), carne de vânat (26%), cartofi (4%), morcovi (4%), derivate de origine vegetală (2,7%), ulei de somon (1,5%), măceșe uscate (0,5%), cătină uscată ( 0,5%), cicoare uscată (0,3%), rozmarin uscat (0,05%), cimbru uscat (0,05%).
Constituenți analitici: proteină brută 9 %, grăsime brută 8,2 %, cenușă brută 2 %, umiditate 78 %, fibră brută 0,5 %, calciu 0,3 %, fosfor 0,2 %, sodiu 0,2 %.
Energie metabolizabilă: 1 141 kcal/kg
Aditivi nutriționali per 1 kg: vitamina A (3a672a) 1 000 UI, vitamina D3 (3a671) 250 UI, vitamina E (3a700) 150 mg, zinc (3b606) 12,5 mg, fier (3b106) 10 mg, mangan (3b504) 3 mg, iodură de potasiu (3b201) 0,75 mg, cupru (3b406) 4 mg, taurină (3a370) 1 000 mg. Aditivi tehnologici per 1 kg: gumă de caruba (E 410) 5 000 mg.