skip_main skip_menu skip_search

Calibra Joy Dog Classic Beef Sticks 80g

Batoane din carne de vită – hrană complementară pentru câini.

Joy

  • Rasă: Mică , Medie , Mare
  • vârsta: Junior, Adult, Senior
  • Proteine preferate: Vită

Variante de ambalare:

Batoane din carne de vită O delicatesă sănătoasă, parfumată și ușor digerabilă care va îmbogăți substanţial regimul alimentar al animalului dumneavoastră de companie.

Descriere

Batoane delicioase din carne de vită cu valoare nutritivă ridicată, cu conținut ridicat de vitamine, minerale și aminoacizi esențiali. Hrană complementară pentru câini

Pachet: 80 g

Rețetă

Compoziție: carne de vită, glicerină, amidon de orez, proteină vegetală.

Componentele analitice: proteină brută 45%, conținut de grăsime 6%, fibră brută 3%, cenușă brută 5%, umiditate 20%.

Cantitatea de hrană recomandată

Administrați ca o recompensă. Asigurați co cantitate suficientă de apă potabilă proaspătă. Păstrați într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, închideți ambalajul la loc și puneți la frigider. Nu este destinat consumului uman. Nu-i dați absorbantul câinelui dumneavoastră.

Joy

Există multe motive pentru care câinele sau pisica ta merită o recompensă delicioasă - pentru a face un truc distractiv, pentru a învăța o nouă comandă sau pur și simplu pentru că se află acolo. Arată-le că îi iubești cu recompensele sănătoase de la Calibra Joy. Linia include recompense moi și delicioase cu carne sub formă de fâșii mai mari, batoane și cuburi mici. Pentru câini, avem și recompense dentare funcționale care ajută la menținerea sănătății dentare și a respirației proaspete.