skip_main skip_menu skip_search

Calibra Joy Dog Classic Chicken Breast 250g NEW

Piept de pui – hrană complementară pentru câini.

Joy

  • Rasă: Mică , Medie , Mare
  • vârsta: Junior, Adult, Senior
  • Proteine preferate: Pui

Piept de pui O delicatesă sănătoasă, aromată și ușor digerabilă care va îmbogăți substanţial regimul alimentar al animalului dumneavoastră de companie.

Descriere

O delicatesă delicioasă dintr-un file de piept de pui cu conținut înalt de albumine de calitate și cu conținut scăzut de grăsime ca recompensă irezistibilă. Hrană complementară pentru câini.

Pachet: 250 g

Rețetă

Compoziție: carne de pui, proteină vegetală, glicerină, amidon de porumb.

Componentele analitice: proteină brută 41%, conținut de grăsime 2%, fibră brută 2%, cenușă brută 7%, umiditate 20%.

Cantitatea de hrană recomandată

Administrați ca o recompensă. Asigurați co cantitate suficientă de apă potabilă proaspătă. Păstrați într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, închideți ambalajul la loc și puneți la frigider. Nu este destinat consumului uman. Nu-i dați absorbantul câinelui dumneavoastră.

Joy

Există multe motive pentru care câinele sau pisica ta merită o recompensă delicioasă - pentru a face un truc distractiv, pentru a învăța o nouă comandă sau pur și simplu pentru că se află acolo. Arată-le că îi iubești cu recompensele sănătoase de la Calibra Joy. Linia include recompense moi și delicioase cu carne sub formă de fâșii mai mari, batoane și cuburi mici. Pentru câini, avem și recompense dentare funcționale care ajută la menținerea sănătății dentare și a respirației proaspete.