skip_main skip_menu skip_search

Calibra Joy Dog Classic Cod & Chicken Sushi 80g

Sushi din carne de cod și de pui – hrană complementară pentru câini.

Joy

  • Rasă: Mică , Medie , Mare
  • vârsta: Junior, Adult, Senior
  • Proteine preferate: Pui

Sushi din carne de cod și de pui O delicatesă sănătoasă, parfumată și ușor digerabilă care va îmbogăți substanţial regimul alimentar al animalului dumneavoastră de companie.

Descriere

Delicatesa delicioasă din carne de pui și cod este pentru câini un mix de gusturi irezistibile. Conține acizi grași nesaturați pentru pielea și blana sănătoase. Hrană complementară pentru câini.

Pachet: 80 g

Rețetă

Compoziție: carne de pui, cod, proteină vegetală, glicerină, sorbitol.

Componentele analitice: proteină brută 35%, conținut de grăsime 2%, fibră brută 3%, cenușă brută 4%, umiditate 20%.

Cantitatea de hrană recomandată

Administrați ca o recompensă. Asigurați co cantitate suficientă de apă potabilă proaspătă. Păstrați într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, închideți ambalajul la loc și puneți la frigider. Nu este destinat consumului uman. Nu-i dați absorbantul câinelui dumneavoastră

Joy

Există multe motive pentru care câinele sau pisica ta merită o recompensă delicioasă - pentru a face un truc distractiv, pentru a învăța o nouă comandă sau pur și simplu pentru că se află acolo. Arată-le că îi iubești cu recompensele sănătoase de la Calibra Joy. Linia include recompense moi și delicioase cu carne sub formă de fâșii mai mari, batoane și cuburi mici. Pentru câini, avem și recompense dentare funcționale care ajută la menținerea sănătății dentare și a respirației proaspete.