skip_main skip_menu skip_search

Calibra Joy Dog Classic Duck Strips 80g NEW

Fâșii din carne de rață – hrană complementară pentru câini.

Joy

  • Rasă: Mică , Medie , Mare
  • vârsta: Junior, Adult, Senior
  • Proteine preferate: Rață

Variante de ambalare:

Fâșii din carne de rață O delicatesă sănătoasă, parfumată și ușor digerabilă care va îmbogăți substanţial regimul alimentar al animalului dumneavoastră de companie.

Descriere

O delicatesă din carne de rață pentru toți câinii cu un mare apetit. Grație conținutului ridicat de proteine de calitate și conținutului redus de grăsime, este adecvată și pentru câinii cu probleme de digestie. Hrană complementară pentru câini.

Pachet: 80 g / 250 g

Rețetă

Compoziție: carne de rață, proteină vegetală, glicerină, amidon de porumb.

Componentele analitice: proteină brută 50%, conținut de grăsime 5%, fibră brută 3%, cenușă brută 5%, umiditate 20%.

Cantitatea de hrană recomandată

Administrați ca o recompensă. Asigurați co cantitate suficientă de apă potabilă proaspătă. Păstrați într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, închideți ambalajul la loc și puneți la frigider. Nu este destinat consumului uman. Nu-i dați absorbantul câinelui dumneavoastră.

Joy

Există multe motive pentru care câinele sau pisica ta merită o recompensă delicioasă - pentru a face un truc distractiv, pentru a învăța o nouă comandă sau pur și simplu pentru că se află acolo. Arată-le că îi iubești cu recompensele sănătoase de la Calibra Joy. Linia include recompense moi și delicioase cu carne sub formă de fâșii mai mari, batoane și cuburi mici. Pentru câini, avem și recompense dentare funcționale care ajută la menținerea sănătății dentare și a respirației proaspete.