skip_main skip_menu skip_search

Calibra Joy Dog Mini Salmon Cube 70g

Cubulețe din carne de somon – hrană complementară pentru câini.

Joy

  • Rasă: Mică , Medie , Mare
  • vârsta: Junior, Adult, Senior
  • Proteine preferate: Peste

Cubulețe din carne de somon O delicatesă sănătoasă, aromată și ușor digerabilă la mărimea MINI,care îmbogățește substanţial regimul alimentar al animalului dumneavoastră de companie.

Descriere

Delicatesa irezistibilă va face bucurie numai simțurilor câinilor mici cu pretenții mari. Osișoarele delicioase de cod conțin acizi grași nesaturați pentru piele și blană sănătoase. Hrană complementară pentru câini.

Pachet: 70 g

Rețetă

Compoziție: somon, proteină vegetală, glicerină, sorbitol.

Componentele analitice: proteină brută 49%, conținut de grăsime 2%, fibră brută 3%, cenușă brută 4%, umiditate 20%.

Cantitatea de hrană recomandată

Administrați ca o recompensă. Asigurați co cantitate suficientă de apă potabilă proaspătă. Păstrați într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, închideți ambalajul la loc și puneți la frigider. Nu este destinat consumului uman. Nu-i dați absorbantul câinelui dumneavoastră.

Joy

Există multe motive pentru care câinele sau pisica ta merită o recompensă delicioasă - pentru a face un truc distractiv, pentru a învăța o nouă comandă sau pur și simplu pentru că se află acolo. Arată-le că îi iubești cu recompensele sănătoase de la Calibra Joy. Linia include recompense moi și delicioase cu carne sub formă de fâșii mai mari, batoane și cuburi mici. Pentru câini, avem și recompense dentare funcționale care ajută la menținerea sănătății dentare și a respirației proaspete.