skip_main skip_menu skip_search

Calibra Dog Premium Line Puppy&Junior

Premium Line

Formulă completă cu pui pentru câini nou născuți și juniori, adecvată și pentru femele gestante sau care alăptează. Formulă cu proteină unică de pui, ușor digerabilă și echilibrată în nutrienții necesari pentru a  satisface cerințele nutriționale ale câinilor sănătoși.  Proteinele de origine animală reprezintă 85% din conținutul total de proteine.

Detalii produs

Calibra Dog Premium Line Junior Large

Premium Line

Hrană uscată completă pentru pui de câine de talie mare și câini juniori de peste 30 kg. Formulă cu proteină unică de pui, ușor digerabilă și echilibrată în nutrienții necesari pentru a  satisface cerințele nutriționale ale câinilor sănătoși. Proteinele de origine animală reprezintă 80% din conținutul total de proteine.

Detalii produs

Calibra Dog Premium Line Adult

Premium Line

Hrană uscată completă pentru câini adulți de până la 30 kg. Formulă cu proteină unică de pui, ușor digerabilă și echilibrată în nutrienții necesari pentru a satisface cerințele nutriționale ale câinilor sănătoși. Proteinele de origine animală reprezintă 75% din conținutul total de proteine.

Detalii produs

Calibra Dog Premium Line Adult Large

Premium Line

Hrană uscată completă pentru câini adulți de talie mare, de peste 30 kg. Formulă cu proteină unică de pui, ușor digerabilă și echilibrată în nutrienții necesari pentru a satisface cerințele nutriționale ale câinilor sănătoși. Proteinele de origine animală reprezintă 75% din conținutul total de proteine. Rețeta nu conține: grâu, gluten, soia, coloranți, conservanți artificiali sau organisme modificate genetic.

Detalii produs

Calibra Dog Premium Line Adult Beef

Premium Line

Hrană uscată completă pentru câinii adulți de toate rasele. Formulă cu proteină unică de carne de vită, extrem de nutritivă și echilibrată în nutrienții necesari pentru a satisface cerințele nutriționale ale câinilor sănătoși. Proteinele de origine animală reprezintă 75% din conținutul total de proteine. Rețeta nu conține: grâu, gluten, soia, coloranți și conservanți artificiali sau ingrediente modificate genetic. 

Detalii produs

Calibra Dog Premium Line Senior&Light

Premium Line

Hrană uscată completă pentru câini seniori sau pentru câinii care necesită o scădere în greutate. Cu o digestibilitate ridicată, formula cu proteină unică de pui oferă un echilibru între toți nutrienții necesari pentru a satisface cerințele nutriționale ale câinilor sănătoși Proteinele de origine animală reprezintă 70% din conținutul total de proteine. Rețeta nu conține: grâu, gluten, soia, coloranți, conservanți artificiali sau organisme modificate genetic. 

Detalii produs

Calibra Dog Premium Line Energy

Premium Line

Hrană uscată completă pentru câini adulți activi și câini de vânătoare. Formulă cu proteină unică de pui, ușor digerabilă, echilibrată în nutrienții necesari pentru a satisface cerințele nutriționale ale câinilor sănătoși. Proteinele de origine animală reprezintă 90% din conținutul total de proteine. 

Detalii produs

Calibra Dog Premium Line Sensitive

Premium Line

Hrană uscată completă pentru câinii adulți de toate rasele; potrivită pentru câinii sensibiliFormulă cu proteină unică de miel, echilibrată în nutrienții necesari pentru a satisface cerințele nutriționale ale câinilor sănătoși. Carnea de miel este ușor digerabilă și este potrivită chiar și pentru câinii sensibili. Proteinele de origine animală reprezintă 70% din conținutul total de proteine.

Detalii produs