Compoziție: proteine din somon (26 %), orez (25 %), somon proaspăt (14 %), proteine din mazăre, pulpă uscată de măr, ulei de somon (5 %), drojdie hidrolizată, cultură de drojdii tratată (2 %), rozmarin uscat (1 %), clorură de potasiu (0,5 %), alge uscate (0,5 %, Schizochytrium limacinum), acid fulvic (0,5 %), ß-glucani (1 500 mg/kg), fructo-oligozaharide (1 200 mg/kg), făină de mazăre, mannan-oligozaharide (1 000 mg/kg), bacterii inactivate și părți ale acestora (Lactobacillus helveticus HA – 122, 15 x 109 celule/kg). Surse de ingrediente foarte digerabile: somon, orez.
Constituenți analitici: proteină brută 28 %, grăsimi brute 10 %, umiditate 10 %, cenușă 5,8 %, fibră brută 2 %, calciu 1,1 %, fosfor 0,8 %, sodiu 0,4 %, potasiu 0,6 %, acizi grași Omega-3 1,4 %, acizi grași Omega-6 1,3 %, DHA (22:6 n-3) 0,15 %.
Conține antioxidenți aprobați de către UE: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale (1b306), palmitat de ascorbil (1b304).
Energie metabolizabilă: 3 608 kcal/kg