Dezvoltăm produse de calitate superioară cu valoare nutritivă ridicată, promovăm sănătatea animalelor și contribuim la dezvoltarea unei relații fericite și de lungă durată între animalele de companie și proprietarii lor.

 

Cum a început totul

Calibra – marca cehă de hrană pentru animale se bazează pe munca comună a unui grup de veterinari care au fost (și sunt) colegi și prieteni entuziaști.

La sfârșitul anilor ’90, dr. Jaromír Koudela, veterinar progresist și manager, a reușit să construiască o companie veterinară de distribuție a Noviko. Această companie a fost rezultatul entuziasmului și al muncii comune a șapte prieteni, dintre care 5 erau foști colegi la Universitatea de Științe Veterinare și Farmacie din Brno. Acesta a fost un grup extrem de creativ, care s-a dezvoltat la fel de repede ca și compania în sine.

Animalele de companie înseamnă totul pentru Calibra

Prieteni (chiar și cei mai buni), membrii familiei, amici, suflete pereche de asemenea, sau, pe scurt, toate sinonimele pozitive la care vă puteți gândi, noi, echipa Calibra, am petrecut mult timp cu animalele de companie atât pentru afaceri, cât și din pasiune. Prin urmare, starea de sănătate a câinilor și a pisicilor este întotdeauna pe primul plan. Animalele de companie reprezintă pentru noi cea mai mare motivație, dar în același timp sunt consilieri și critici.

Dezvoltare ulterioară

Brandul Calibra a cunoscut o dezvoltare semnificativă și de succes. Portofoliul său acoperă în prezent gama de hrană superpremium, premium și recompensele preferate Joy. Suntem încântați că putem oferi și diete veterinare care au cerințe ridicate în ceea ce privește calitatea compoziției.

Noi, echipa Calibra, suntem mândri că exportăm produsele noastre în peste 20 de țări din întreaga lume, precum și că echipele noastre internaționale aderă la aceleași valori și dorințe de a lucra încă de la sfârșitul anilor 1990 în Brno. Astfel, ne străduim să dezvoltăm produse de calitate superioară pentru animalele de companie, acum și în întreaga lume.

Brandul Calibra

Ideea dezvoltării propriei mărci de hrană pentru animale datează din 2001. În ciuda faptului că această idee nu era deosebit de inventivă, principala diferență a condus către o viziune clară. Îngrijirea animalelor și sănătatea acestora au fost întotdeauna devizele acestei echipe tinere de veterinari; prin urmare, fondatorii companiei au avut o viziune clară încă de la început. Există diverse produse ieftine la prețuri adecvate. Cu toate acestea, este de dorit să ne concentrăm asupra calității și să promovăm o viață sănătoasă și îndelungată a animalelor de companie alături de proprietarii lor.

Acest lucru este posibil datorită cooperării armonioase între echipele formate din specialiști în domeniul nutriției și sănătății animalelor, specialiști în diagnostice de laborator, medici veterinari cu experiență practică, tehnicieni și specialiști în producție, designeri etc. Formulele echilibrate Calibra sunt rezultatul constant al unei cooperări excelente și pe termen lung a specialiștilor de top de la universitățile veterinare din Viena și Berlin sau institutele de laborator și dezvoltare din Republica Cehă.

History

2001

începutul dezvoltării

2004

prima gamă superpremium de hrană uscată pentru câini, având la bază 7 rețete

2005

gama de hrană umedă din carne de porc și vită pentru căței și câini adulți

2006

extinderea gamei superpremium de hrană uscată pentru câini cu încă 4 produse noi

2008

primele 2 recompense pentru îngrijirea dentară la câini

2009

un nou logo

2009

4 rețete noi de hrană uscată superpremium pentru câini (în total 15)

2010

prima gamă premium de hrană uscată pentru câini, având la bază 5 rețete

2011

o noua gamă de recompense Joy din carne și pentru îngrijire dentară

2012

gama superpremium de hrană uscată pentru pisici

2013

recompense din carne pentru pisici și noi recompense din carne și pentru îngrijirea dentară la câini

2013

o nouă gamă premium de hrană uscată pentru câini, având la bază 6 rețete

2014

gama premium de conserve pentru câini și pliculețe pentru pisici

2018 VD
2015

hrană uscată pentru câini și pisici, special concepută pentru diete veterinare

2016

gama superpremium de hrană umedă pentru câini și pisici

2016

o nouă gamă superpremium pentru câini și pisici

2016

gama de conserve special concepută pentru diete veterinare

2017

o nouă gamă Premium de hrană uscată pentru câini