skip_main skip_menu skip_search

Calibra Cat Life pouch Kitten Turkey in gravy 85g

Life

Rețetă cu fileuri de curcan în sos pentru pui de pisică cu un conținut ridicat de carne (88%). Formulă cu carne, creată din ingrediente de calitate superioară și fără conținut de cereale, ceea ce asigură nu numai o digestibilitate excelentă pentru burticile sensibile ale pisicilor, ci și o palatabilitate ridicată. Hrană umedă completă superpremium destinată hrănirii pe termen lung.

Detalii produs

Calibra Cat Life pouch Kitten Salmon in gravy 85g

Life

Rețeta cu somon este special concepută pentru puii de pisică. Fileuri în sos cu un conținut de carne de 74%. Formulă cu carne, fără conținut de cereale și cu ingrediente de calitate superioară care asigură nu numai o digestibilitate excelentă, ci și o palatabilitate ridicată. Hrană umedă completă superpremium destinată hrănirii pe termen lung.

Detalii produs

Calibra Cat Life pouch Adult Turkey in gravy 85g

Life

Rețeta cu curcan pentru pisici adulte are un conținut ridicat de carne. Fileuri în sos cu ingrediente de calitate superioară, cu un conținut de carne de 88% și fără cereale - toate acestea asigură o digestibilitate excelentă și o palatabilitate ridicată a hranei. Hrană umedă completă superpremium destinată hrănirii pe termen lung.

Detalii produs

Calibra Cat Life pouch Adult Duck in gravy 85g

Life

Rețeta cu carne de rață  pentru pisici adulte este compusă din fileuri în sos cu un conținut ridicat de carne (88%). Formulă cu carne, fără conținut de cereale și cu ingrediente de calitate superioară care asigură nu numai o digestibilitate excelentă, ci și o palatabilitate ridicată. Hrană umedă completă superpremium destinată hrănirii pe termen lung.

Detalii produs

Calibra Cat Life pouch Adult Beef in gravy 85g

Life

Rețeta din carne de vită este special concepută pentru pisicile adulte. Fileuri în sos cu un conținut de carne de 88%. Formulă cu carne, fără conținut de cereale și cu ingrediente de calitate superioară care asigură nu numai o digestibilitate excelentă, ci și o palatabilitate ridicată. Hrană umedă completă superpremium destinată hrănirii pe termen lung. 

Detalii produs

Calibra Cat Life pouch Adult Veal in gravy 85g

Life

Rețeta cu carne de vițel pentru pisici adulte este compusă din fileuri în sos cu un conținut ridicat de carne (88%). Formulă cu carne, fără cereale și cu ingrediente de calitate superioară care asigură nu numai o digestibilitate excelentă, ci și o palatabilitate ridicată. Hrană umedă completă superpremium destinată hrănirii pe termen lung.

Detalii produs

Calibra Cat Life pouch Sterilised Duck in gravy 85g

Life

Rețeta cu carne de rață pentru pisici adulte sterilizate/castrate este compusă din fileuri în sos cu un conținut ridicat de carne (88%). Formulă cu carne,  fără conținut de cereale și cu ingrediente de calitate superioară care asigură nu numai o digestibilitate excelentă, ci și o palatabilitate ridicată. Hrană umedă completă superpremium destinată hrănirii pe termen lung.

Detalii produs

Calibra Cat Life pouch Sterilised Salmon in gravy 85g

Life

Rețeta de somon  pentru pisici adulte sterilizate și castrate este compusă din fileuri în sos cu un conținut ridicat de carne (76%). Hrană fără conținut de cereale și creată doar din ingrediente de calitate superioară. Acest lucru asigură nu numai o digestibilitate excelentă, ci și o palatabilitate ridicată. Hrană umedă completă superpremium destinată hrănirii pe termen lung.

Detalii produs